Compania SC MCG TIC SRL a fost infiintata in anul 2011 cu scopul de a se licentia agentia de turism Optim tour in Piatra Neamt. Agentia de turism s-a “nascut” din dorinta de a incerca antreprenoriatul dupa experienta,de peste 10 ani,dobandita de catre administratorul si asociatul unic in domeniul hotelier. Acesta a fost Manager de hotel la o serie de unitati hoteliere in Poiana Brasov si Piatra Neamt.


Din momentul infiintari societatii principalul domeniu de activitate a fost cel al agentiilor de turism,la inceput detailiste ca mai apoi sa se obtina licenta de turism pentru agentii touroperatoare.

Activitatea agentiei se bazeaza pe 3 componente principale:


1. Vanzarea de pachete turistice atat intern cat si extern;
2. Vanzarea de bilete de avion;
3. Organizarea de evenimente corporate,teambuildinguri si conferinte.

Dupa primii 2 ani de activitate s-a mai deschis un punct de lucru al agentiei la Targu Neamt,apoi in 2016 un nou punct de lucru in Iasi. Anul 2018 a adus “la viata” un nou punct de lucru al agentiei deschis in Bacau.

De la un numar de 2 angajati existenti in 2011 in acest moment in cadrul societatii noastre lucreaza 7 angajati.

Datorita seriozitatii si profesionalismului demonstrat dealungul timpului am devenit una din cele mai cautate agentii din Piatra Neamt si acelasi trend se inregistreaza si in punctele de lucru din celelalte orase.

In anul 2018 am avut peste 3000 de turisti ce au ales sa achizitioneze pachetele de servicii turistice de la agentia noastra cu 30 % mai multi fata de anul 2017.

Printre clientii corporate putem enumera : Astrico NE,Dinamic 92,Softescu Srl,Camera de comert si industrie Neamt,Adl Progres,ADR Nord Est, Eon Moldova si multi alti pentru care am oferit atat servicii turistice pentru deplasarile interne si externe cat si serivicii de organizare evenimente.


Strategia noastra este de a dezvolta si alte departamente in cadrul agentiei(de exemplu rent a car),dar si de a deschide noi puncte de lucru la nivelul regiunii de Nord Est si astfel sa devenim lideri de piata in zona Nord Est.

Agentia de turism Optim tour din Piatra Neamt „s-a nascut” din dorinta de a impartasi cu voi experienta dobandita dealungul timpului in industria hoteliera si in calatoriile efectuate pe cont propriu in diferite destinatii din Romania si din afara garnitelor ei .

Suntem o echipa entuziasta si incercam sa oferim de fiecare data oferte personalizate pe fiecare client in parte , cuvantul standard nu il veti gasi de foarte multe ori in ofertele noastre .

Bazandu-ne pe experienta de peste 15 ani din industria ospitalitatii credem ca suntem in masura sa satisfacem nevoile dumneavoastra in materie de calatorie si sa va oferim consultanta la cel mai ridicat nivel in luarea deciziei.